• Bellen
 • Mailen
 • Offerte
 • Appen
 • Saleswizard
  4.8
  Gebaseerd op 196 beoordelingen
  powered by Google
  js_loader

  Dakpannen vervangen


  • Vragen? Bel direct

   085 130 2723

  Kies voor ruim 25 jaar ervaring, deskundig en eerlijk advies

  Dakpannen vervangen? Het is de duurzaamste vorm van dakbedekking, al gaat zelfs die niet een heel leven mee. U heeft de keuze uit duizend-en-één kleuren, net als tal van vormen en uitvoeringen. Van heel traditioneel tot uitermate modern, voor een statige of juist strakke uitstraling van het dak.

  Wij kunnen uw dakpannen vervangen en isoleren, zodat u daarmee twee vliegen in één klap slaat. En twijfelt u over de juiste keuze? We leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn, zodat u weer tientallen jaren kunt rekenen op de meest duurzame dakbedekking.

  DAKPANNEN VERVANGEN EN ISOLEREN

  Laat de dakpannen vervangen door een ervaren specialist. We hebben tal van daken geplaatst en zijn bovendien gespecialiseerd in het verdichten en renoveren van zowel platte als pannendaken. professioneel, snel en veilig, zodat u kunt rekenen op een bijzonder duurzaam dak.

  Tijdens de vervanging kunnen we het pannendak voor u isoleren, zodat u het energieverbruik omlaag brengt. Een nieuwe afwerking met dakpannen verdient zichzelf op die manier vanzelf terug.

  ERVAREN DAKDEKKER
  VOOR HET BESTE RESULTAAT

  Dakpannen vervangen met isolatie

  KIEZEN VOOR DE JUISTE DAKPANNEN

  Benieuwd naar de dakpannen die er beschikbaar zijn voor de vervanging? Wij helpen u inspiratie op te doen met betonnen pannen of oud-Hollandse exemplaren. Wij leggen u graag meer uit over de levensduur en kosten van de dakpannen, zodat u daar de juiste keuze uit kunt maken. Geef ons aan naar welke uitstraling u zoekt, dan vinden wij daar de dakpannen bij waarmee u het huidige dak kunt laten vervangen.

  DAKPANNEN VERVANGEN: KOSTEN IN EEN HELDERE OFFERTE

  Benieuwd naar de kosten om dakpannen te vervangen? Dit hangt af van het type dakpan dat u kiest. Wij denken graag met u mee aan de hand van de helling van het dak, net als op basis van de uitstraling die u zoekt.

  Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van de dakpannen, net als wanneer u zoekt naar bitumen dakbedekking of een schoorsteenrenovatie. We zijn uw specialist in dakbedekking, zowel met dakpannen als andere materialen die er beschikbaar zijn.

  Deskundig eerlijk advies

  Gratis dakinspectie

  24/7 spoedservice

  Kwaliteitscontole

  Tot 15 jaar garantie

  25 jaar ervaring

  GRATIS DAKINSPECTIE