• Bellen
 • Mailen
 • Offerte
 • Appen
 • Saleswizard
  4.8
  Gebaseerd op 196 beoordelingen
  powered by Google
  js_loader

  Dakdekker Alphen aan den Rijn


  • Vragen? Bel direct

   085 130 2723

  Kies voor ruim 25 jaar ervaring, deskundig en eerlijk advies

  Uw betrouwbare dakdekker in Alphen aan den Rijn

  Wilt u voor uw woning in Alphen aan den Rijn een ervaren en betrouwbare dakdekker inschakelen? Ga dan voor de vakspecialisten van Den Dekker Dakbedekking. Of u nu een dakinspectie wilt laten uitvoeren omdat u een daklekkage heeft of uw dak wilt laten renoveren, we gebruiken bijzonder hoogwaardige materialen en we gaan altijd uiterst professioneel te werk. Lees hier wat we als dakdekker voor u in Alphen aan den Rijn uitvoeren of neem gerust contact met ons op voor vragen of voor een vrijblijvende offerte.

  Voordelen onze dakdekker

  Met meerdere decennia aan ervaring op zak, zijn we absoluut de beste dakdekker die u in Alphen aan den Rijn kunt inhuren. Heeft u last van een daklekkage? Dan zorgen we ervoor dat u hier binnen no-time vanaf bent. Merkt u andere defecten aan uw dak? We komen met plezier een gratis dakinspectie bij u in Alphen aan den Rijn doen om het probleem in kaart te brengen. Bij Den Dekker Dakbedekking rekent u altijd op het volgende:

  • Vele jaren ervaring
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Gratis dakinspectie
  • 24/7 spoedservice
  • Kwaliteitscontrole
  • Tot 15 jaar garantie

  Dakinspectie – Gratis en zorgvuldig

  Merkt u mankementen aan uw dak of vermoedt u problemen aan uw dak? Kies dan vandaag nog voor de gratis dakinspectie van onze dakdekker. We brengen snel in kaart welke problemen uw dak heeft. We kijken hoe de dakgoot eraan toe is, of uw nokvorst poreus is en of de dakpannen nog goed zijn en goed liggen. Zo krijgen we problemen helder en kunnen we u daarop volgend goed adviseren. Zo voorkomen we als dakdekker dat u in de toekomst problemen, zoals een daklekkage, krijgt aan uw dak in Alphen aan den Rijn.

  Dakproblemen oplossen

  Als dakdekker krijgen we met een dakinspectie niet alleen problemen zoals een daklekkage duidelijk. Als uitstekende dakdekker helpen we u ook vlug van uw dakproblemen af in Alphen aan den Rijn. Moet er een nokvorst reparatie gebeuren? Dan doen we dat natuurlijk snel en vakkundig voor u. Wilt u een nieuw dak laten installeren, zoals een bitumen dak? Ook dat doen we met alle plezier voor u. Zelfs voor een schoorsteenrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verzorgen wij als dakdekker het complete plaatje bij u in Alphen aan den Rijn.

  ERVAREN DAKDEKKER
  VOOR HET BESTE RESULTAAT

  Contact

  Den Dekker Dakbedekking is uw betrouwbare en ervaren dakdekker in Alphen aan den Rijn. We komen met alle plezier bij u langs voor een gratis dakinspectie, voor het verhelpen van een daklekkage en nog veel meer. Met onze jarenlange ervaring bent u in Alphen aan den Rijn altijd verzekerd van topkwaliteit en goede service. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 085 130 2723 en per mail op info@dendekker-dakbedekking.nl.

  Deskundig eerlijk advies

  Gratis dakinspectie

  24/7 spoedservice

  Kwaliteitscontole

  Tot 15 jaar garantie

  25 jaar ervaring

  GRATIS DAKINSPECTIE