• Bellen
 • Mailen
 • Offerte
 • Appen
 • Saleswizard
  4.8
  Gebaseerd op 199 beoordelingen
  powered by Google
  js_loader

  Dakonderhoud


  • Vragen? Bel direct

   085 130 2723

  Kies voor ruim 25 jaar ervaring, deskundig en eerlijk advies

  Dakonderhoud laten uitvoeren? Voorkom met tijdig onderhoud een dure renovatie of vervanging van het dak. Vakkundig onderhoud voorkomt grotere problemen, waardoor het niet nodig is om het dak uitgebreid te herstellen of zelfs volledig te vervangen.

  Lekkage van het dak leidt tot vervelende problemen, die vaak pas na enige tijd merkbaar zijn. De eerste tekenen van lekkage zijn zichtbaar op de bovenste laag van het dak, terwijl het binnen nog gewoon droog blijft. In die periode kan er grote schade ontstaan, die zich niet meer zo makkelijk laat herstellen.

  Dakonderhoud in Nederland is een van de beste investeringen in comfortabel woongenot. Het houdt het dak bestand tegen de grote invloeden van het weer. Bij sneeuw, hevige regenval, felle zon en vorst in de wintermaanden. Het voorkomt houtrot aan de nokbalk en draagconstructie, aangetaste of verrotte isolatie en andere problemen waar u mee te maken kunt krijgen.

  Voor alle soorten daken

  Dakonderhoud laten uitvoeren en daarvoor op zoek naar een ervaren specialist? We onderhouden zowel platte als schuine daken. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met bijvoorbeeld:

  • Pannendaken
  • Bitumen daken
  • EPDM-daken
  • PVC-daken

  Wij komen bij u langs voor een grondige inspectie van het dak, zodat u het dakonderhoud op tijd kunt laten uitvoeren. Wij voorkomen op die manier een dakreparatie of uitgebreid herstel van het dak. In plaats daarvan zijn we er tijdig bij, waarmee u hoge kosten op termijn kunt voorkomen. Een belangrijke investering in de goede conditie van het dak, zodat u daar zonder problemen gebruik van kunt blijven maken.

  ERVAREN DAKDEKKER
  VOOR HET BESTE RESULTAAT

  Dakonderhoud bitumen dak

  DAKONDERHOUD EN GRONDIGE -INSPECTIE

  Dakonderhoud laten uitvoeren of op zoek naar een specialist voor een grondige dakinspectie? Wij voorkomen een nokvorstreparatie en andere vormen van herstel, door u tijdig te wijzen op mogelijke problemen. We maken foto’s en video’s van eventueel gevonden schade, zodat we u duidelijk kunnen aangeven wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren.

  Kies voor een grondige dakinspectie en dakonderhoud op het juiste moment, waarmee u grotere problemen kunt voorkomen. De beste keuze om het dak goed bestand te maken tegen de invloeden van de verschillende seizoenen. Direct een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen voor dakonderhoud? Neem contact met ons op.

  Deskundig eerlijk advies

  Gratis dakinspectie

  24/7 spoedservice

  Kwaliteitscontole

  Tot 15 jaar garantie

  25 jaar ervaring

  GRATIS DAKINSPECTIE