• Bellen
 • Mailen
 • Offerte
 • Appen
 • Saleswizard
  4.8
  Gebaseerd op 196 beoordelingen
  powered by Google
  js_loader

  Dakdekker Nieuwegein


  • Vragen? Bel direct

   085 130 2723

  Kies voor ruim 25 jaar ervaring, deskundig en eerlijk advies

  Den Dekker Dakbedekking is uw dakdekker in Nieuwegein

  Voor een uitstekende dakdekker met ervaring voor uw woning in Nieuwegein, neemt u contact op met Den Dekker Dakbedekking. Of u nu een dakinspectie wilt laten uitvoeren omdat u een daklekkage heeft of een nieuw dak op uw woning wilt laten plaatsen, bij ons bent u zeker van uitstekende materialen en vakkundigheid. Lees snel verder wat we als dakdekker voor u in Nieuwegein kunnen doen of neem gerust contact met ons op voor vragen of voor een geheel vrijblijvende offerte.

  Ons voordeel

  Door in Nieuwegein voor ons als uw dakdekker te gaan, kiest u meteen voor ervaring en expertise. Heeft u last van een daklekkage? Wij zorgen ervoor dat u hier snel vanaf komt. Merkt u andere problemen aan uw dak en wilt u dit laten controleren? Dan komen we met alle plezier een dakinspectie doen. Met onze dakdekker geniet u in Nieuwegein van deze voordelen:

  • Vele jaren ervaring
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Gratis dakinspectie
  • 24/7 spoedservice
  • Kwaliteitscontrole
  • Tot 15 jaar garantie

  Gratis dakinspectie

  Heeft u uw twijfels over de staat van uw dak in Nieuwegein? Ga dan voor de gratis dakinspectie van onze dakdekker. We brengen snel en vakkundig in kaart waar uw dak eventuele risico’s loopt. We onderzoeken hoe de dakgoot ervoor staat, of de nokvorst poreus is en of uw dakpannen in orde zijn. Zo brengen we eventuele problemen in kaart en voorzien we u van vakkundig advies. Zo voorkomen wij als dakdekker dat u in de toekomst problemen, zoals een daklekkage, krijgt aan uw dak in Nieuwegein.

  Alles voor uw dak in Nieuwegein

  Als dakdekker krijgen we met een dakinspectie niet alleen problemen zoals een daklekkage helder. Als ervaren professional helpen we u ook snel van uw dakproblemen af in Nieuwegein. Moet er een nokvorst reparatie gedaan worden? Dan doen we dat natuurlijk snel en vakkundig voor u. Wilt u een nieuw dak laten plaatsen, zoals een bitumen dak? Ook dat is bij ons geen probleem. Zelfs voor een schoorsteenrenovatie zit u bij ons goed. Zo verzorgen wij als dakdekker het gehele totaalplaatje.

  ERVAREN DAKDEKKER
  VOOR HET BESTE RESULTAAT

  Contact

  Den Dekker Dakbedekking is uw betrouwbare en ervaren dakdekker in Nieuwegein. We komen met alle plezier langs voor een gratis dakinspectie, voor het verhelpen van een daklekkage en nog veel meer. Met onze jarenlange ervaring bent u in Nieuwegein altijd zeker van uitstekende kwaliteit en goede service. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 085 130 2723 en per mail op info@dendekker-dakbedekking.nl.

  Deskundig eerlijk advies

  Gratis dakinspectie

  24/7 spoedservice

  Kwaliteitscontole

  Tot 15 jaar garantie

  25 jaar ervaring

  GRATIS DAKINSPECTIE