• Bellen
 • Mailen
 • Offerte
 • Appen
 • Saleswizard
  4.8
  Gebaseerd op 196 beoordelingen
  powered by Google
  js_loader

  Dakdekker Gouda


  • Vragen? Bel direct

   085 130 2723

  Kies voor ruim 25 jaar ervaring, deskundig en eerlijk advies

  Uw ervaren dakdekker in Gouda

  Wilt u voor uw huis in Gouda een dakdekker met ervaring inhuren? Schakel dan de specialisten van Den Dekker Dakbedekking in. Of u nu een dakinspectie wilt laten doen omdat u een daklekkage heeft of uw dak wilt laten renoveren, we gebruiken de best mogelijke materialen en we gaan altijd bijzonder professioneel te werk. Lees hier wat we als dakdekker voor u in Gouda doen of neem gerust contact met ons op voor vragen of voor een vrijblijvende offerte.

  Uw voordeel in Gouda

  Door voor onze dakdekker te kiezen, kiest u ook meteen voor veel fijne voordelen. Heeft u last van een daklekkage? Dan zorgen we ervoor dat u hier in een mum van tijd vanaf bent. Merkt u andere defecten aan uw dak? We komen graag een gratis dakinspectie bij u in Gouda doen om het probleem te achterhalen. Bij Den Dekker Dakbedekking rekent u altijd op het volgende:

  • Vele jaren ervaring
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Gratis dakinspectie
  • 24/7 spoedservice
  • Kwaliteitscontrole
  • Tot 15 jaar garantie

  Gratis dakinspectie

  Heeft u redenen om te denken dat er iets niet in orde is met uw dak? Profiteer dan direct van de gratis dakinspectie van onze dakdekker. We brengen snel in kaart welke problemen uw dak heeft. We kijken hoe de dakgoot eraan toe is, of uw nokvorst nog goed is en of de dakpannen nog goed zijn en goed liggen. Zo krijgen we problemen duidelijk en kunnen we u daarop volgend goed adviseren. Zo voorkomen we als dakdekker dat u in de toekomst problemen, zoals een daklekkage, krijgt aan uw dak in Gouda.

  Dakproblemen verhelpen

  Als dakdekker krijgen we met een dakinspectie niet alleen problemen zoals een daklekkage helder. Als uitstekende dakdekker helpen we u ook vlug van uw dakproblemen af in Gouda. Moet er een nokvorst reparatie gebeuren? Dan doen we dat uiteraard snel en professioneel voor u. Wilt u een nieuw dak laten installeren, zoals een bitumen dak? Ook dat doen we met alle plezier voor u. Zelfs voor een schoorsteenrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verzorgen wij als dakdekker het totaalplaatje bij u in Gouda.

  ERVAREN DAKDEKKER
  VOOR HET BESTE RESULTAAT

  Contact

  Den Dekker Dakbedekking is uw betrouwbare en ervaren dakdekker in Gouda. We komen met alle plezier bij u langs voor een gratis dakinspectie, voor het verhelpen van een daklekkage en nog veel meer. Met onze jarenlange ervaring bent u in Gouda altijd verzekerd van topkwaliteit en goede service. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 085 130 2723 en per mail op info@dendekker-dakbedekking.nl.

  Deskundig eerlijk advies

  Gratis dakinspectie

  24/7 spoedservice

  Kwaliteitscontole

  Tot 15 jaar garantie

  25 jaar ervaring

  GRATIS DAKINSPECTIE